Ayrıca geçtiğimiz sezonun ardından ülkesinde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Nobre'nin 21 Temmuz'da koşulara başlayacağı öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun 5 temmuz'da Almanya'da oynanacak Süper Kupa finalinde Fenerbahçe karşısanda forma giymek istediği ve bu mücadelede sahada yer almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.
Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Ali Gültiken, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda muhtemel rakiplerinden Sheriff Tiraspol'un Moldova liginde oynadığı karşılaşmayı izledi ve bu nedenle bu sabah yapılan antrenmanda yer almadılar.
Öte yandan kampın ilk gününden bu yana her antrenmanı takip eden yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk, dün gittikleri Milano'dan dönmediler. İki yöneticinin yabancı stoper arayışları doğrultusunda menajerlerle görüştüğü ve bir çok isimden Beşiktaş için en faydalı olanı takıma katmaya çalıştıkları kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, deplasmanda Cagliari'yi tek golle devirdi!

Sergio Ramos eski takımını satın alıyor!

Gökhan İnler'den Semih Kılıçsoy açıklaması

Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!

Mikel Arteta'dan liderlik mesajı

Hansi Flick: "Savunmaya transfer gerekiyor"

Bayern Münih'ten Victor Osimhen yanıtı!

Borussia Mönchengladbach'tan savunmaya Takai hamlesi

Milan, Niclas Füllkrug'u açıkladı

Borussia Dortmund'da Salih Özcan gelişmesi

















