Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Loris Karius'un kalmasını istiyor.
Alman kaleci de İstanbul'da yaşamaya devam etmek amacında. Ancak sözleşmesinde 8.5 milyon euro'luk satın alma bedeli bulunan Karius'un Beşiktaş'ta devam etmesi biraz da kendisine bağlı.
Gelen bilgiler ise Karius'un devre arasında İngiltere'ye gidip Liverpool yönetimiyle konuşacağı ve Beşiktaş'ta kalması için kolaylık sağlanmasını isteyeceği yönünde.
"LORIS KARIUS'U ALMAK İSTİYORUZ"
Siyah-beyazlı takımda kiralık oynayan ve 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Alman kaleci Loris Karius'un geleceğiyle ilgili konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Loris Karius bu sezon iyi bir performans gösteriyor. Onun için gereken girişimleri yapacağız. Çok değerli bir oyuncu, kariyeri belli. Şu anda bizim oyuncumuz. Kalmasını isterim ama bunu şartlar belirler." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

Joao Cancelo için talep 15 milyon euro

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro



















