Beşiktaş, ligde gelen liderliğin verdiği yüksek moralle kupa hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, Almanya'ya duruşması için giden Teknik Direktör Daum'dan yoksun çalışırken, tek hedeflerinin Türkiye Kupası'nda da yollarına devam etmek olduğunu söylediler. Siyah-Beyazlılar yarın Denizlispor'la deplasmanda oynayacakları eliminasyon sistemli tek maç için 'Kazanıp finale kalacağız' şeklinde konuştular.
Bugün Denizli'ye gidecek olan Beşiktaş'ta bu maç bitene kadar derbiyi düşünmek yasak. Bu arada dün Ümraniye'de yapılan çalışmada Roland Koch takıma gol provası uygulatırken, çalışma tam kadro gerçekleştirildi. Öte yandan yönetim Nevzat Demir'in ikinci istifasını da kabul etmedi.
Mahkemesi nedeniyle Almanya'ya giden Daum'un bugünkü davanın ardından yarınki maça özel uçakla yetişeceği ve takımının başında olacağı
bildirildi. Bu arada Alman çalıştırıcının yardımcıları Koch ve İmmel ise aralarında herhangi bir sorunun olmadığını vurgularken, Daum'a destek
vererek, 'Daum'la görüş birliği içindeyiz. Yeni sezonda devam ederse biz de varız' dediler.

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson




















