Karabük'te Fuat Çapa sesleri
Kardemir Karabükspor'da Yücel İldiz'in yerine Fuat Çapa'nın teknik direktörlüğe getirilebileceği öne sürüldü.

PTT 1.Ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Lige çıkan ve kadyorusunda ciddi bir değişime gitmeyi planlayan Karabükspor'da teknik direktörlük konusunda da bir değişikliğe gidilebileceği iddia edildi.
4. defa Süper Lig'e çıkmayı başaran lacivert-kırmızılı ekipte yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde teknik direktör Yücel İldiz ile masaya oturarak yeni sezon planması yapacağının belirtilmesine karşılık, kulübe yakın çevrelerde teknik kadroda bir değişikliğe gidilebileceği ve bu ismin de Fuat Çapa olduğu ifade edildi.
Son olarak İsviçre'de görev yapan ve bir dönem Belçika ve Hollanda'da da takım çalıştıran Çapa ile ilgili durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'a sahasında Cremonese şoku!

Altı gollü maçta kazanan çıkmadı: Dortmund - Pauli

Arsenal'den evinde beş gollü rahat galibiyet!

De Bruyne siftah yaptı, Napoli kazandı!

Inter'den Taremi kararı!

Marsilya'dan sezonun ilk galibiyeti!

Burnley, Sunderland engelini aştı!

Brentford, Aston Villa'yı tek golle geçti

Union Berlin, lige üç puanla başladı!

Pep Guardiola'dan İlkay ve Akanji açıklaması!

Mourinho ve Conte'nin yanına Thomas Frank!
En çok yorumlanan haberler