Fabri'nin Fulham'a gidişi sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ımız, David Ospina ile el sıkışırken, kulübü Arsenal'i ikna etmeyi başaramamıştı. Bu olumsuz gelişmeye rağmen, umutlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, İtalya'dan gelen haberle sarsıldı.
Napoli, bir süredir transfer gündeminde yer alan Kolombiyalı eldiveni bugün sağlık kontrolünden geçireceğini duyurdu. Ospina'yı Napoli'ye kaptıran Beşiktaş, listesinin ikinci sırasında yer alan Simon Mignolet üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.
İngiliz basını da siyahbeyazlıların Belçikalı kaleciyi kiralamak için kulübü Liverpool ile görüşmelere başladığını yazdı. Ada ekibinde üçüncü kaleci durumuna düşen Mignolet, Beşiktaş'a olumlu yaklaşıyor.
Kaleci transferi arayışında olan Beşiktaş'ın listesinde olan Liverpool'un Belçikalı kalecisi Simon Mignolet'in menajeri Nico Vaesen, transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.
''BÜYÜK BİR TAKIMDA OYNAMAYI HAK EDİYOR!''
Alisson'un transfer edilmesiyle birlikte Liverpool'da 3. kaleci durumuna düşen Mignolet'in geleceği hakkında konuşan Vaesen, ''Napoli ile konuşuyoruz ancak henüz bir anlaşmaya varmadık. Diğer takımların da ilgisi var. Liverpool onu tutmak istiyor ama Simon oynamak istiyor ve oynamak zorunda. Büyük bir takımda oynamayı hak ediyor.'' dedimişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!

Frenkie de Jong: "Bu şampiyonluk daha özel"

Pedri: "Hansi Flick'e armağan olsun"

Hansi Flick: "Zor oldu, bugünü unutmam"

PSG artık şampiyo...

Milan'a San Siro'da şok; Devler Ligi tehlikede

Givairo Read'den Bayern Münih açıklaması

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!
























