Baki sola geçecek
İbrahim Üzülmez’in istikrarlı bir şekilde görev yaptığı savunmanın solunda, uzun süredir defansın ortasında oynayan Baki Mercimek yer alacak. Tigana’nın bu sezon siyah beyazlı takımda vazgeçemediği isimler arasında başta gelen Baki, böylece eski takımı G.Birliği’ne karşı sol kanat savunuculuğuna soyunacak. Fransız çalıştırıcı, bu değişiklikle defansın ortasında oluşacak boşluğu ise şu ana dek savunmanın sağında oynattığı İbrahim Toraman’la dolduracak. Yunanistan maçında iyi bir performans sergileyen Gökhan Zan’ın yerinde ise herhangi bir değişiklik yok.
Serdar Kurtuluş sağa
Siyah beyazlı takımın teknik patronu buna karşılık, savunmanın sağından ortasına kayan İbrahim Toraman’ın açığını ise sürpriz bir isimle kapatmaya hazırlanıyor. Geri dörtlünün sağında Ali Tandoğan’a yine şans vermeyi düşünmeyen Fransız hoca, sezonun başından bu yana orta sahada savunmaya yönelik oynattığı genç futbolcu Serdar Kurtuluş’a geri dörtlünün sağında forma verecek. Böylece Bursaspor’dan Beşiktaş’a geldiği ilk günlerde sağ bek olduğu ve ön liberoda oynayamayacağı söylenen Serdar da asıl mevkinde oynama şansı bulacak.
Fahri’yi hazırlıyor
Tigana, Gençlerbirliği
karşısında ön libero olaraksa, uzun süredir ilk onbirde yer vermediği Fahri’yi hazırlıyor. Yine Fransız teknik adamın haftalardır takımdan ayrı kalan
ve bir ara gönderileceği dile getirilen Brezilyalı Kleberson’u da bu karşılaşmada bir alternatif olarak düşündüğü belirtiliyor.

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick




















