
Beşiktaş'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Josef, ligdeki son durum ve performansları üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ülkesinin basınına konuşan Josef, Türkiye'deki rekabet ortamından da bahsetti.
"TARAFTAR SABIRSIZ"
Brezilyalı oyuncu açıklamasında; "Takımımız sezona iyi başlamadı. Kadroda yapılan değişiklikler ve sıkı çalışmayla birlikte şimdi ligin lideriyiz. Ligin sonuna kadar böyle gitmek istiyoruz. Beşiktaş, 3 yıldır ligi kazanamıyor ve bu yüzden taraftar sezon sonu için sabırsızlanıyor." dedi.
"BREZİLYA'DAN DAHA İYİ"
Türkiye'deki rekabet ortamı üzerine konuşan oyuncu; "Takımlar arasındaki rekabet çok büyük, ezeli rakibe gittiğinizde ihanet sayılıyor. Örneğin Alex'i Fenerbahçe'den başka takımda hayal edemiyorum ya da Melo'yu Galatasaray'dan başka bir Türk takımında göremezsiniz. Yine de buradaki rekabet daha sağlıklı. Brezilya'da böyle durumlarda direkt saldırıya uğrarsınız, burada ne kadar tepki görsem de kimse bana saldırmıyor." sözlerini sarf etti.
Josef bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 lig maçında, takımına 2 asistlik katkı sağladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Wolverhampton'da her şey terse döndü!

Arda Güler için mesaj: "11'de olmak zorunda"

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi başlıyor!

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Real Madrid, El Clasico öncesi Arda Güler'in asistiyle galip!

Lens, evinde 3 puanın sahibi!

Xabi Alonso'dan Endrick hakkındaki "ayrılık" iddialarına net yanıt

Como'dan galibiyet: Juventus'ta ligde ilk mağlubiyet!

Roberto Mancini geri dönebilir!

Sacha Boey: "Özel çalışma yapmadım"
