James için MANU iddiası!
Real Madrid'deki performansı beklentilerin altında kalan, buna karşın maaş zammı isteyen James Rodriguez'İn ilk iyi teklifte satılacağı iddia edildi.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre; James, kulüp yönetiminin kapısını "Daha fazla maaş" isteğiyle çaldı. Ancak yönetim, takımın gidişatı ve James'in performansındaki düşüş nedeniyle bu isteği reddetti. Bu durum, tıpkı Mesut Özil, Gonzalo Higuain ve Angel Di Maria'nın durumuna benzetildi ve Madrid'in tüm bu gelişmeler sonrası gelecek ilk iyi teklife gönderileceği belirtildi.
Ayrıca, James'in yaşantısının bir sporcuya uygun olmadığı ve bu nedenle hem maçta hem antrenmanda fit bir görüntü sergileyemediği eklendi.
İngiliz basını ise, James'in menajeri Jorge Mendes'in Manchester United ile transferi görüştüğü kaydedildi.
Bu sezon La Liga'da 12 maçta 709 dakika süre bulan James Rodriguez, 3 gol atıp 5 asist yaptı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'den Monza deplasmanında dört gollü galibiyet

Genoa'dan Juventus'a büyük şok!

Golleri Venezia attı, üç puanı Inter aldı

Manchester United'a Sesko'dan kötü haber!

Can Uzun'a Hütter ve Götze'den övgü!

Carvajal'dan Arbeloa'ya dikkat çeken yanıt!

Gonçalo Ramos'tan PSG'den ayrılık sürecine ilişkin itiraf

Manchester United'da Carrick ve Fernandes yüzleşti!

Kompany'e ne oldu; doktorlar da bulamadı!

Real Madrid'den Çin halkına Mbappe özrü!

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!
En çok yorumlanan haberler















