Bülent Deriş, derbi maçın fair-play çerçevesinde geçeceğine inandığını belirterek, ''Rakibimizi en iyi şekilde misafir edeceğiz ve en iyi şekilde uğurlayacağız'' dedi.
Fenerbahçe derbisinden 3 puanla ayrılacak güçte olduklarını ifade eden Deriş, ''Fenerbahçe engelini aşmak istiyoruz. Bu karşılaşmanın centilmence geçmesini diliyorum. Bizim için zorlu bir maç olacak, ama hedefimize yürümek için sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.
Taraftarlardan, derbi maçta sadece takımlarını desteklemelerini isteyen Deriş, ''Fenerbahçe derbisinin ardından evimizdeki ilk maç Galatasaray ile olacak. Taraftarlarımızın, Fenerbahçe maçında dikkatli olmaları gerekiyor, zira Galatasaray derbisi de bizim için çok önemli ve ceza almak istemiyoruz'' diyerek uyarıda bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika















