Atınç Nukan, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Atınç Nukan son anlarda yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili de konuştu.
Atınç Nukan forma şansı bulmasıyla ilgili olarak "Bugün kazandığımız için mutluyuz. İyi bir form yakaladık. Hafta içi önemli Avrupa maçı var. Şu an ona konsantre olacağız. Sürekli hazır tuttum kendimi ve iyi oynamaya çalışıyorum. Umarım her geçen gün daha iyi olacak" dedi.
ATINÇ NUKAN: "İZLEDİĞİME GÖRE PENALTI DEĞİl"
Yayıncı kuruluşta son anlardaki tartışmalı pozisyonu izleyen ve açıklama yapan Atınç Nukan "Pozisyonu izlemedim. Maçta hatırladığım kadarıyla bir müdahalem oldu. Sağ ayağımı uzattım. Sonra göğsümü uzattım. Elimi hemen çektim, topun yönü değişmiyor. Bana kalırsa penaltı değil gibi. İzleyince de görüşüm değişmedi. Bence penaltı değil" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















