Sancaklı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in bugün Almanya'da Matthaeus ile biraraya geleceğini kaydederek, ''Şu anki durum, İviç gelip Pazartesi günü Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak. Ancak, Beşiktaş'ın hocasıyla yapacağı ve genel konuların görüşüleceği toplantı sonrasında da bazı şeyler olabilir'' diye konuştu.
Beşiktaş'taki kongre öncesinde Yıldırım Demirören'in seçimde kaybetmemesi için, verdikleri sözü açıkladıklarını ve Galatasaray'ın oyuncuyu Türkiye'ye getirmesine engel olduğunu anlatan Saffet Sancaklı, ''Şu andan sonra ise İviç'in hangi takıma gideceği benim için önemli değil. İster Beşiktaş'a, isterse Galatasaray'a gitsin. Oyuncuyu ikna edebilirse, Galatasaray'a da transfer olabilir'' dedi.
Menajer Sancaklı, kendisinin İviç'ten ekstra bir para talep etmesinin sözkonusu olmadığını, sadece FIFA ölçülerinde yapılacak anlaşmadan doğan ücretini alacağını sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!


















