İtalya'dan forvet sesleri! 35'lik...
İtalya Serie A ekiplerinden Torino'da 35'lik forvet Amauri gözden çıkarıldı. İtalyanlar, Amauri'yi Beşiktaş'ımız için yazdı.
Kaynak : Sporx.com
İtalya Serie A ekiplerinden Torino'da 35'lik forvet Amauri gözden çıkarıldı. İtalyanlar, Amauri'yi Beşiktaş'ımız için yazdı.
Torino'ya yakın haber kaynaklarından Toro News'in haberine göre Sportif Direktör Petrachi, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki oyuncu ile görüştüğü ve gelecek sezon kendisi ile devam edilmeyeceğini söyledi.
Oyuncuya Güney Amerika'dan ve pasaportunu taşıdığı Brezilya'dan teklif olduğu belirtilirken menajerler aracılığı ile Beşiktaşımıza da sunulduğu vurgulandı. Oyuncunun hem yaşı hem de geçen sezon gösterdiği düşük performans nedeniyle Beşiktaşımızın bu gelişmeye sıcak bakmadığı ifade edildi.
35 yaşındaki oyuncu geçen sezon Torino forması ile 29 maça çıktı ve 3 gol atabildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Kenan Yıldız için kontrat açıklaması

Udinese'de Nicolo Zaniolo için resmi yanıt!

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!
En çok yorumlanan haberler



















