
Beşiktaşımızda teknik direktörümüz Şenol Güneş'in Ricardo Quaresma'ya onay vermesinin ardından bu transfer için geri sayıma geçildi.
Ojogo'nun haberine göre; Beşiktaş'ımız, Portekizli yıldızın transferi için Porto ile 1 milyon 600 bin euro karşılığında el sıkıştı.
31 yaşındaki oyuncuyla daha önceden söz alan idarecilerimizin, Porto yönetimi ile de yapılan pazarlıklar sonrasında anlaşmaya vardığı, Quaresma'nın eski takımına döneceği vurgulandı.
Başkanımız Fikret Orman'ın, "Transferi aklıma yatıyor" dediği Quaresma'nın birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmenin altına imza atacağı belirtildi. Siyah-beyazlı taraftarlarımızın da istediği Quaresma'nın kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken, adeta bir 'Bayram hediyesi' olacak.
Q7 İLE ANLAŞMA: ÖNCESİ VE SONRASI
Beşiktaşımızın forması giydiği dönemde yıllık 3.5 milyon Euro garanti ücret kazanan Portekizli yıldız, Porto'da ise 600 bin Euro garanti ücret artı bonuslar karşılığında forma giyiyordu.
Geçen sezon Porto’da çıktığı 43 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek hâlâ eski günlerinden bir şey kaybetmediğini ispatlayan Quaresma'nın bu kez Beşiktaş'la yıllık 1 milyon 300 bin euro ve bonuslar karşılığında anlaştığı iddia ediliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
