İşte Güneş'in ilk 11'i!
Siyah-Beyazlı takımımızda sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda teknik direktörümüz Şenol Güneş, yarın oynanacak Kayseri maçına süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi.
Kaynak : Fotomaç
Beşiktaş'ımız rotayı Kayserispor ile oynanacak maça çevirirken sakat ve cezalı oyuncular teknik direktörümüz Şenol Güneş'i düşündürüyor.
Kart cezalısı olan Oğuzhan Özyakup ve Ricardo Quaresma'nın yanı sıra, tedavileri süren Tolgay ve Ersan ile henüz hazır hale gelmeyen Veli kadroda yer alamayacaklar. Kaleyi Tolga'ya teslim edecek olan, savunmayı Beck-Rhodolfo- Tosic-İsmail dörtlüsünden oluşturacak Güneş'in, ortada Atiba-Necip, kanatlarda Gökhan-Sosa-Olcay, forvette ise Gomez'e forma vermesi bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'dan Rafael Nadal yorumu

Rasmus Hojlund: "Kötü bir dönemden geçiyoruz"

Almanya tarihinin en uzun süre görev yapan hocası ayrılıyor!

Manchester United'dan Deschamps ile temas

Napoli'yi karıştıran kavga! Lucca ile De Bruyne yüz yüze geldi

Diogo Dalot'tan takım arkadaşlarına mesaj: "İyi değiliz"

Barça, Raphinha ile nikah tazeledi

Bayern Münih'te rekor imza: Harry Kane

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!
En çok yorumlanan haberler
















