İşte gündemdeki yabancılar
Şenol Güneş, yöneticilerimizle yaptığı toplantıda takımdan memnun olmasına rağmen defans ve kaleye takviye istedi. Stoper olarak Marsilyalı Nkoulou öne çıkarken, menajerler ise kale için Ospina ile Garrido’yu önerdi.
Kaynak : Hürriyet
Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in yöneticilerle yaptığı toplantıda kadrodan memnun olduğunu belirtirken, B planı için stoper ve kaleci takviyesi istediği öğrenildi.
Bunun üzerine Beşiktaşımızın İzleme Komitesi’nin başında yer alan Gökhan Keskin ekibiyle çalışmalara başladı. Stoper için öne çıkacak ismin Marsilya’da forma giyen Nicolas Nkoulou öğrenildi.
Piyasa değeri 12 milyon Euro olan Kamerunlu için sıkı pazarlığa gireşecek olan Beşiktaşımızın bu transferde kiralama yoluna gideceği belirtildi.
‘MENAJERLER DE DEVREDE’
Transferler için Şenol Güneş’in devre arası raporunu bekleyecek olan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla kaleci isimleri de önerilmeye başlandı.
Menajerler kulübümüze Arsenal’in file bekçisi David Ospina ile birlikte Real Betis’de forma giyen kaleci Antonio Adan’ı önerdiği belirtildi.
İspanya liginde forma giyen kaleci için scout ekibi izlemelerini sürdürüp bu oyuncunun karakteri konusunda araştırma yapacağı ifade edildi. Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticimiz Erdal Torunoğulları ise transferlerin tamamen Şenol Güneş’in kontrolünde olduğunu belirtti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Beşiktaş'tan sonra Premier Lig: Chamberlain

Arda Güler için takas iddiası!

Nicolo Zaniolo'ya ilginç benzetme!

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!
En çok yorumlanan haberler

















