Bu haberi yazdır
İSTANBUL KABUSU
Turkcell Süper Lig'de derbi maçında ezeli rakibi Galatasaray'a 4-2 yenilerek ağır yara alan Beşiktaşımıza, İstanbul adeta ''kabus'' oldu.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
İSTANBUL KABUSU
Turkcell Süper Lig'de derbi maçında ezeli rakibi Galatasaray'a 4-2 yenilerek ağır yara alan Beşiktaşımıza, İstanbul adeta ''kabus'' oldu.

Ligdeki son 5 maçında İstanbul dışına çıkmayan siyah-beyazlı takım, buna rağmen istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı.

Eskişehirspor ile başlayan İstanbul serisinde Beşiktaş, yaptığı 5 maçta 3 yenilgi alırken, 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Bu 5 maçta aldığı 3 yenilgi sonrası zirveden uzak kalan ''Kara kartallar'', toplam 9 puan kaybedince hem zirve yarışından uzaklaştı, hem de İstanbul'daki taraftarlarına üzüntü yaşattı.

Beşiktaş, İstanbul'daki maçlarının 3'ünü BJK İnönü Stadı'nda yaparken, bunlardan 2'sini kazandı, 1'inden ise mağlup ayrıldı.

Bu süreçte ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile dış sahada karşı karşıya gelen siyah-beyazlı takım, derbi maçlarını da yitirdi.

Bu arada Beşiktaş, bu 5 karşılaşmada 7 gol atarken, kendi kalesinde ise 9 gol gördü.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Beşiktaş'ın İstanbul'da yaptığı ve aldığı sonuçlar şöyle:

Beşiktaş-Eskişehirspor.......: 2-0

Fenerbahçe-Beşiktaş..........: 2-1

Beşiktaş-Ankaraspor..........: 1-3

Beşiktaş-Ankaragücü..........: 1-0

Galatasaray-Beşiktaş.........: 4-2Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler