Milli Takım'ın Dünya Kupası finallerine gitmek için baraj maçında karşılaşacağı rakibini belirleyecek olan pazar günkü İsrail-Avusturya 7. Grup maçı iptal edildi. FIFA Başkanı Joseph Blatter, Tel Aviv'den Rusya'ya giden yolcu uçağının Karadeniz üzerinde düşmesi üzerine 'Acil Komite'yi devreye soktu ve Tel Aviv'de oynanması gereken İsrail-Avusturya maçının iptal edilmesini sağladı.
ABD'deki terör olaylarının ardından Avusturya'nın maçın İsrail'de oynanmaması isteğini FIFA reddetmişti. Bunun üzerine Avusturya Milli Takımı'nın bel kemiğini oluşturan 9 futbolcu İsrail'e gitmeyeceklerini açıklayarak, kampı terk etmişlerdi. İsrail'e yenilip, Dünya Kupası finallerine gidememeleri halinde istifa edeceğini açıklayan Otto Bariç ile futbolcular FIFA'nın erteleme kararı ile rahat bir nefes aldılar.
Elemelerde
oynayacağı son maç için dün Moldova'ya giden Milli Takım'da FIFA'nın erteleme kararı soğukkanlılıkla karşılandı. Milliler, 'Biz Moldova'yı yenip,
gelişmeleri bekleyeceğiz. Daha önce de İrlanda'yı devirerek, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılmıştık. Bu başarıyı tekrarlayacağız ve Dünya
Kupası'ndaki 47 yıllık hasrete son vereceğiz. Takım olarak başarıya şartlandık. Bizi kimse yolumuzdan döndüremez' dediler.

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Semih Kılıçsoy açıldı: Üst üste 2 maçta gol!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"



















