Beşiktaşımızın Şilili yıldızı Garry Medel, Gazzetta dello Sport'a özel bir röportaj verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Inter'in
hayallerindeki takım olduğunu ifade eden Medel, "Çocukluğumda Inter'de forma giymeyi hayal ederdim, bu hayalim gerçekleşti, 100'e yakın forma giydim
ancak kupa kazanamadım, çok mücadele ettim ama Inter ile kupa kazanmayı başaramadım" dedi.
Inter'de Mancini, De Boer ve Pioli ile istenilen başarıların yakalanamadığının da altını çizen Medel, "De Boer kötü bir teknik adam değil ve kendi düşüncelerini takıma yansıtmak için yeterli zamanı olmadı. Poli de Inter'de önemli işler yaptı, harika bir kişiliği var ve Inter'de her zaman iyi hatırlanmalı. Mazzari'ye kendime çok yakın hissediyorum." şeklinde konuştu.
Inter'in bu sezon ŞampiyonlarLigi'ne katılmak için son ana kadar mücadele etmesi gerektiğinin de altını çizen Medel, "Roma toparlandı, Lazio pes etmiyor, Milan da geri döndü. Inter için çok kolay olmayacak ve hedeflenen başarılar elde edilemezse bu Inter için felaket olur" ifadelerini kullandı.
Yaz aylarında bir çok transfer teklifi aldığını da vurgulayan Medel, "Yaz döneminde İspanya ve Meksika'dan birçok teklif aldım ancak Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş'ı tercih ettim. Ailem, Türkiye'de kendisini iyi ve mutlu hissediyor, Beşiktaş'ta büyük bir rekabet var ve formayı kapmak için sürekli mücadele etmek zorundasınız" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























