İlk transfer Hollanda'dan gelecek
Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Adriano'nun yerine PSV Eindhoven forması giyen Aziz Behich'i transfer etmek istiyor.
Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapora göre hareket eden Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı sol bek Adriano'nun alternatifini Hollanda'da buldu.
Beşiktaşlı yetkililerin, Bursaspor'dan PSV'ye transfer olan Aziz Behic için girişimlere başladığı ifade edildi.
Savunmanın solunda Caner Erkin'e de alternatif arayan siyah-beyazlıların, Hollanda ekibi ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek Aziz Behic transfer için ilk resmi görüşmeyi yapması bekleniyor.
2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Avustralyalı oyuncunun tahmini bonservis bedeli yaklaşık 1.5 milyon euro olarak ifade ediliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















