Kıvanç Oktay, yaptığı açıklamada, FK Bodo Glimt takımının geçen sezon ligi 2. sırada bitirdiğini, bu sezon ise ligde 8. durumda bulunduğunu ifade ederek, "Bize göre tek avantajları ligde 18. hafta maçlarını yapmaları ve daha hazır durumda olmaları. İlk maçı deplasmanda yapmamız da bizim için avantaj" dedi.
Beşiktaş olarak hedeflerinin ilk etapta grup maçlarına katılmak olduğunu belirten Oktay, "Ancak bizim daha büyük hedeflerimiz var, bunun için hangi takım çıksayadı farketmezdi. Rakipler aşağı yukarı aynı değerdeydi. İnşallah bu karşılaşmalardan iyi neticelerle ayrılıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Oktay, daha önce Norveç takımlarıyla yaptıkları maçlarda elenmelerini düşünmediklerini kaydederek, işlerini şansa bırakmayacaklarını dile getirdi.
Ligde aldıkları sonuçların kendileri üzdüğünü belirten Oktay, "Bu sonuçlara üzüldük. Ancak bu haftadan sonra herşey değişecek. Hem ligde, hem de UEFA Kupası'nda alacağımız iyi neticelerle moralli bir şekilde maçlarımıza çıkacağız" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı
















