Gaziantep maçında küfürlü tezahüratla başlayıp, taraftarın sahaya girmesiyle son bulan olaylar, Beşiktaş Yönetimi’ni zor durumda bıraktı. Federasyon ve PFDK’nın 1 maç saha kapatma cezası vermesine kesin gözüyle bakılırken, Siyah-Beyazlılar federasyon temsilcilerini harekete geçirip, olayların para cezasıyla geçiştirilmesi için bastırıyor. Bu arada Hakem Ali Aydın ve gözlemcilerin yazdıkları raporlar federasyona ulaştı.
Aydın ve gözlemcilerin raporlarında, “Maç esnasında sahada fiili bir saldırı olmadı. 8-9 kişilik taraftar grubu, maç esnasında saha içine girdi. Ancak Beşiktaşlı futbolcular ve menacer Sinan Engin’in yanı sıra, güvenlik güçleri tarafından dışarı çıkartıldılar. Kötü tezahürat nedeniyle de maç içinde bir anons yaptırıldı ve karşılaşma normal koşullar altında tamamlandı” ifadelerine yer verdiği bildirildi.
Karşılaşma sonrası ifadeleri alınması için karakola götürülen, daha sonra Beşiktaş Menaceri Sinan Engin’in de girişimleriyle serbest bırakılan 7 Siyah-Beyazlı taraftara ağır ceza geliyor. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir konu hakkında şunları söyledi: “Bu tür hareketleri yapanlar, bundan sonra maçlara giremeyecekler. Haklarında yasal işlemleri başlattık. Yaşananlar gerçekten çok üzücü. Sahalarımızda bir kez daha tekrar etmemesi için bizler de emniyet güçleri olarak tedbirleri artıracağız.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"




















