
İlhan, sakatlığı döneminde özel yaşamı ile ilgili aldığı eleştirilere de şu yanıtı verdi: "Doktorların da dediği gibi ortada benim bir yanlışım yok. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve nasıl yaşayacağımı çok iyi biliyorum. Kendi kendimi ateşe atacak değilim. Ameliyattan sonra yemek yemem gayet normal. Evde de olsam sakat olan ayağımı uzatıp bunu yapacaktım. Buradaki doktor da ameliyat sonrası araba kullanabileceğimi söyledi. Ben kötü bir görüntü bıraktığımı düşünmüyorum. Ama maalesef Türkiye'de bunlar abartılıyor. Dışarda yemek, eğlenmek benim de hakkım. Tek şanssızlığım ikinci ameliyatın ortaya çıkması."
İlhan, futbolun hayatı olduğunu belirterek, "Kendi kendime zarar vermem. Bu uzun ayrılıktan sonra futbolu ne kadar çok sevdiğimi daya iyi anladım. Bunu zaten biliyordum. İstanbul'da olduğum zaman maçlara da gittim. Tribünlerdeki o coşkuyu görünce tüylerim diken diken oldu. Futbolu kadar seyircimizi de özledim. Onlarla atacağım gollerle kucaklaşacağım günleri iple çekiyorum. Bu ameliyatlar futbol hayatımı bitirecek türden değil. kimse bu konuda kaygılanmasın. Bu tür şeyler konuşmakla olmaz. Sahaya çıkıp futbolunu ortaya koyduğun anda bu tür şeyler, kaygılar ortadan kaldırılır" yorumunda bulundu.
İlhan cuma günü İstanbul'a döneceğini de söylerken, "Sağ ayağım iyi durumda. Şimdi sol ayağımı güçlendiriyorum. Günde iki kere oldukça ağır idmanlar yapıyorum. 2-3 hafta içinde hazır olmayı umuyorum. Bu sene kadromuz çok güçlendi. Forvette ve takımda iyi isimler var. Dünya Kupası ve ameliyatlar nedeniyle takımla fazla birlikte olamadım. Bu yüzden yorum yapamam. Ben, Nouma, Ahmet Dursun, Pancu... Hepimiz iyi futbolcularız. Ancak hangimizin performansını ne kadar sahaya yansıtacağı daha önemli.
"Medya beni Dünya Kupası'ndan sonra yıldız yaptı. Sonra da 'Şımardı' deyip karaladılar. Bana göre bu bir senaryoydu. Ben bu konuda ne ilkim ne de son olacağım". Dünya kupası'ndan sonra esen İlhanmania rüzgarı için yıldız oyuncu şu yorumu yaptı: "Bende bu kadar sevgiyle karşılacağımı tahmin etmiyordum. Bunu Senegal maçında attığım gole bağlıyorum. Ama açıklamakta zorlanıyorum. Bir golle müthiş popüler oldum. Ama bu Türkiye'nin acı bir gerçeği... Bir futbolcu hemen göklere çıkarılır, ardından küçük bir hatayla yerden yere vurulur. Bence bu olay da abartıldı. Halkın gösterdiği sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Ama basının tavrını anlamıyorum. Bu da benim için hazırlanan bir senaryo diyorum. Dünya Kupası sonrası beni yıldız yaptılar, benden fazlasıyla yararlandılar. Sonra yine aynı adamlar 'Şımardı, havaya girdi, gece hayatı' deyip karalamaya çalıştılar. Bu bana göre önceden hazırlanmış bir senaryoydu. Bu konuda ben ne bir ilkim, ne de son olacağım. Aslında yarı finale çıkamasak, Ümit Davala'nın golü daha çok konuşulurdu. Çünkü bence onun golü benimkinden daha değerliydi".

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!
