
Yönetimimiz ikinci transfer için gaza bastı...
Babel'den sonra bir an önce stoper transferini de bitirmek için yoğun bir mesai harcayan Yönetimimiz, tüm yoğunluğunu Felipe Aguilar ile Matej Mitrovic üzerine vermeye başladı.
Mesias, Vida ve Rakitsky gibi isimleri çok para istemeleri ve Türkiye'yi tercih etmemeleri nedeniyle liste dışı bırakan yönetimimiz, Aguilar ile Mitrovic'i ön plana aldı.
Kolombiya'nın Atletico Nacional takımında oynayan Aguilar ile Hırvatistan'ın HNK Rijeka takımında forma giyen Mitrovic ikilisinden birini transfer etmek için uğraşan Beşiktaş Yönetimi, Sobol transferine ise stoper aldıktan sonra el atacak. Genç sol bek ile her konuda anlaşan fakat biraz zaman isteyerek resmi imzayı atmayan siyah-beyazlılar, forvet transferini de bu hafta çözmeye çalışacak.
Sürpriz bir şekilde Beşiktaşımızın Antalya kampına dün gelen Başkanımız Fikret Orman, bu kez Samuel Eto'o transferini noktalamaya çalışacak. Bir süredir bu oyuncuyla görüşen ve önemli mesafe alan siyah - beyazlı yönetim, Kamerunlu oyuncuyu en kısa zamanda Antalya kampına yetiştirmek istiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı
