Sezon hazırlıkları başladığı günden bu yana Siyah - Beyazlılar ciddi anlamda hiç bir sakatlık yaşamayarak teknik heyeti sevindirirken, Salzburg’daki değişken hava ve sonrasında gelen hastalıklar moralleri bozdu. Düne kadar belki de en sorunsuz kamp dönemini geçiren sağlık heyeti, grip salgınından yakasını kurtaramayan oyuncular için seferberlik ilan etti.
Eski menacerleri Sinan Engin’e ‘imparator’ lakabını takan futbolcular, Tayfur ile birlikte bu göreve getirilen Serhat Serhatlıoğlu’na ise ‘baba’ diye sesleniyor. Fiziki açıdan da Engin’e benzerliği bulunan Serhatlıoğlu, kısa sürede yeni görevine alışıp hem teknik heyet hem de oyuncuların en büyük yardımcısı haline gelirken, medyanın imdanına yetişen isim de oluyor.
Point Oteli’nin yemeklerini beğenmedikleri için Salzburg’daki bir Türk restoranının devamlı müşterisi haline gelen Siyah - Beyazlılar, şimdi de duş sorunu yaşıyor. Kabinlerin çok küçük ve kullanışsız olduğunu ifade eden futbolcular, ayrıca yeni idman sahalarından otele gelene kadar terlerini muhafaza edemediklerini belirterek eski sahaya dönmeyi istediler.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Brighton - Leeds United maçında kazanan yok!

367 milyon Euro harcadı, 3 haftadır gol bile atamadı!

Manchester City, 3'te 3 ile başladı

Bundesliga'da mucize takım: Elversberg

Borussia Dortmund, 2-0'dan geri döndü ve kazandı!

Leverkusen ilk galibiyetini şov yaparak aldı!

Xabi Alonso'dan Morgan Rogers sözleri

Monaco, Filipe Luis ile sezona iyi başladı

Lazio, Diogo Leite için anlaşmaya vardı!

Arda Güler şoke etti! Real Madrid karıştı!















