
Bugün sabah saatlerinde Altay'ın Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ne gelen Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emin Önal, Altay yöneticileri ile pazarlık masasına oturdu. Uzun süren pazarlıklar neticesinde Altay Başkanı Ahmet Taşpınar ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emin Önal el sıkışarak anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Taraflar, İbrahim'in sezon sonuna kadar Altay'da futbol oynaması, önümüzdeki sezon ise Beşiktaş'a transfer olması konusunda anlaştı.
Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, yaptığı açıklamada, "İbrahim'e birçok kulüp talip oldu. Ancak bunla içinde en ciddi teklifi Beşiktaş yaptı. Biz Altay Yönetim Kurulu olarak bu teklifi değerlendirdik. Altay'ın ve İbrahim'in menfaatleri doğrultusunda İbrahim'in Beşiktaş'a transferini onayladık. Hayırlı olsun. İbrahim, Altay'ın Beşiktaş'a verdiği üçüncü Ümit Milli futbolcu. İbrahim, Beşiktaş'ta, hem Altay'ı hem de İzmir'i en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emin Önal ise "Altay başkanına teşekkür ediyorum. Fevkalade kolaylık sağladı. Altay ile Beşiktaş arasında tarihe dayanan bir dostluk var. Bu dostluk bir kez daha gösterildi. Şu anda, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan genç ve yetenekli oyuncuları almaya çalışıyoruz. İbrahim de bu oyunculardan birisiydi. İyi bir şekilde bittiği için mutluyuz" diye konuştu.
Genç futbolcu İbrahim, "Beşiktaş gibi büyük bir takıma transfer olduğum için son derece mutluyum. Beşiktaş forması altında A Milli Takım'a kadar yükselmeyi hedefliyorum" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son 5 penaltıyı kurtardı: Inter peşinde!

Real Madrid kulübesinin unutulan ismi: Endrick!

Nick Woltemade tepkisi: "Saygısızlık"

Del Piero'dan Juventus'a eleştiri!

Nicolo Zaniolo: "Hala onu düşünüyorum"

Rooney'den Salah'a eleştiri!

Bukayo Saka'dan Gyökeres'e destek!

Jamie Carragher'dan Haaland'a övgü!

Rodri, milli takımda yok

Avrupa'nın 5 büyük liginde son görünüm!
