Bu haberi yazdır
İ. Akın takas olabilir
 
Kaynak : Pasfotomaç
İ. Akın takas olabilir
Pasfotomaç Gazetesinin 26 Şubat tarihli haberine göre Beşiktaş, Trabzonspor'dan Chelsea'nin de transfer listesinde yer alan Stepanov'u istedi. Bordo-mavililer de Stepanov'a karşılık Kartal'dan İbrahim Akın'ı talep etti. Trabzon; İbrahim Akın'ı, Beşiktaş ise Stepanov'u istiyor. Sezon sonunda oyuncuların takasına her iki kulüp de sıcak bakıyor.

PRENSİPTE 'EVET'

Beşiktaş ve Trabzon sezon sonunda takas için prensip anlaşmasına vardı. Ziya Doğan'ın şans vermediği Stepanov ile Tigana'yla ters düşen İbrahim Akın'ın takas edileceği öğrenildi. Önceki günkü maçtan sonra yapılan görüşmede, "Hocamız isterse neden olmasın" kararı çıktı.

TİGANA İSTEMİŞTİ

Tigana'nın, "Stepanov'u isterim" demesinden sonra harekete geçen yöneticiler, Trabzonsporlu yöneticilerle görüştü. Görüşmede, bordo-mavili yöneticiler de İbrahim Akın'ı istedi. Takımlarında şans bulamayan iki oyuncu için son kararları hocaları verecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler