Bundesliga ekibi Schalke ile bir yıl daha kontratı bulunan Klaas-Jan Huntelaar'ın geleceğindeki belirsizlik sürüyor.
Çin'den teklifler alan ancak eski kulübü Ajax ile bir ön anlaşma yaptığı bilinen Huntelaar konuyla ilgili yaptığı
açıklamada; "Menajerimle Marc Overmars ve Edwin van der Sar arasında yapılan bir anlaşmaydı. Ocak'ta benim gelecek planlarımı sordular. Arek Milik
gibi iyi bir golcüleri var. Uzun zamandır beni arıyorlardı. Frank de Boer de o dönem beni istediğini söylemişti." diye konuştu.
"PARA ÖNEMLİ DEĞİL"
Frank de Boer'in Ajax'tan ayrılmasının hatırlatılması üzerine Huntelaar; "Ben antrenör seçmem. Takım seçerim. Önemli olan ne istediğim. Şu anda bilemiorum. Schalke'deki gelişmeleri takip etmemiz gerekiyor. Diğer ülkelerden de teklifler var. Özellikle Çin'den yüksek teklifler aldım. Bunun için acele etmiyorum. Çin fikrine sıcak bakmıyorum. Ailemi geride bırakarak futbol oynamak bana göre değil. Ne kadar para kazanırsam kazanayım. Para benim için çok önemli değil. Eğer Ajax'ı seçersem daha az kazanacağım. Paranın bana hükmetmesine asla izin vermedim. Duygulasımla, futbola bağlılığımla ve aileme göre kararlar aldım. Şu anda Schalke ile kontratım var. Harika bir kulüpteyim." sözlerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

















