Son Kayserispor maçında, Beşiktaş kalesine tam 20 şut girişimi yapıldı. Ancak bunların yalnızca 7’si isabet buldu, 1’i gol oldu.
Siyah beyazlılarımız ise, Kayseri’ye karşı 5 şut denemesi ile bu sezon en az kaleyi yokladığı maçını oynadı. Şenol Güneş’in talebeleri, 3 isabet ve 2 golle galibiyete uzanmayı bildi.
‘İstediği gibi oynayamadığı’ bir 90 dakikayı kazandı belki Beşiktaş takımı ama aslında devreye giren; Kartal’ın sezon geneline yaymayı başardığı ‘yüksek bitiricilik oranı’ydı.
14 MAÇ, TAM 250 İSABETLİ HÜCUM PASI
Spor Toto Süper Lig'de ilk 14 haftada 84 gol pozisyonuna giren Beşiktaş, 32 kez ağları sarstı.
Merceği farklı bir noktaya tuttuğumuzda ise, karşı karşıya geldiği rakiplerinin farklı istatistiklerde üstün olmalarına rağmen siyah beyazlıları alt edememesinin türlü sebepleri var.
Bu sezon 14 haftada 365 ‘hücum pası denemesi’ yapan Kartal, 250 isabet buldu. Yani Güneş’in takımı, 2. ve 3. bölgeden rakip kalede tehlike yaratmak için atılan paslarda en yüksek başarı oranını tutturdu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger



















