Bu haberi yazdır
Holosko alarmı
 
Kaynak : Sabah
Holosko alarmı
Devre arasında Vestel Manisa'dan 5 milyon euro+Koray+Burak'ı vererek aldığımız Holosko için verilen ilk çek için sıcak para arıyor. Vestel Manisa Kulübü'ne başkan Yıldırım Demirören imzalı mart ve haziran ayları için iki çek veren Kartal ilk taksit olan 3 milyon euro için para arayışına geçti.

TİGANA DA PARA İSTİYOR

Bu paranın yanı sıra Del Bosque'ye verilecek 7.8 milyon euronun (6.2'si milyon eurosu Şampiyonlar Ligi geliri) 1.6 milyon eurosunu da kulübün kasasından karşılamak zorunda olan Beşiktaş, mart ayına sonuna kadar 4.6 milyon euro nakite ihtiyacı var. Siyah beyazlı takımda bu gelişmeler yaşanırken, eski teknik direktörü Tigana'nın davasının da nisan ayında bitebileceği açıklandı. 2007-2008 sezonuna ait olan 2.3 milyon euroluk alacağını Beşiktaş'a hediye ettiğini ve yapmadığı bir işin parasını almayacağını belirterek istifa eden Fransız teknik adam, görev yaptığı döneme ait olan 150 bin euroyu ödemeyince, FIFA'ya gitmişti.

BAŞKAN'IN BÜYÜK FEDAKARLIĞI

Yaklaşık altı aydır devam eden bu süreçte FIFA'nın kararı henüz netlik kazanmadı. Nisan ayı içerisinde FIFA'nın konu ile ilgili kararı açıklaması beklenirken, Fransız teknik adamın avukatlarının Beşiktaş ile Del Bosque arasındaki davayı emsal olarak göstermeye hazırlandıkları öğrenildi. Tigana Beşiktaş'tan 2.3 milyon euro istiyor. Bu arada başkan Demirören'in mart sonuna kadar gerekli olan 4.6 milyon euroyu daha önce olduğu gibi yine cebinden karşılayabileceği öğrenildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler