Bu haberi yazdır
Higuain göze girdi
 
Kaynak : Pasfotomaç
Higuain göze girdi
Beşiktaş'ın Arjantinli forveti, Sivasspor maçındaki etkili futboluyla teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözüne girmeyi başardı. Sezon başından bu yana Higuain'e fazla şans vermeyen genç çalıştırıcı, golcüsünün Sivas maçındaki oyunundan memnun kaldı.

AYAKTA KALDI

Maçın 2-1 kaybedilmesine rağmen Bobo'nun golünde asist yapan ve 90 dakika boyunca saha içinde ayakta kalan isimlerin başında gelen Higuain'in, G.Birliği OFTAŞ maçında 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Higuain, Bobo ve Delgado ile birlikte forvette oynayacak.

İSYAN ETMEDİM

Teknik direktör Sağlam'ın, gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Higuain ile çözmeyi planladığı öğrenilirken, Arjantinli yıldızın da yakın çevresine, "Bugüne kadar oynamadığım için isyan etmedim. Artık sıram geldi, şimdi kendimi gösterme zamanı" dediği öğrenildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler