Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile oynayacakları rövanş maçı öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı ve sahada ne görmek istediğini anlattı.
İlk maçta alınan 5-0'lık mağlubiyet dolayısıyla Alman devi karşısında turu geçme şanslarının neredeyse kalmadığını söyleyen tecrübeli hoca, "Şampiyonlar Ligi'nde birinci hedefimiz gruptan çıkmaktı. Rekorlar kırarak bunu başardık. Gönül daha ileri gitmeyi isterdi ama Allianz Arena'da rakiple başa baş şekilde mücadele ederken bir anlık hata neticesinde 10 kişi kaldık ve farklı mağlup olduk.
'BU LİGE AİT OLDUĞUMUZU KANITLADIK'
Şimdi stadımızda, taraftarımızın önünde Bayern Münih'i misafir edeceğiz. Ligde güzel bir seri yakaladık. Bu maçta da sizlerden yeteneklerinizi sahaya yansıtmanızı istiyorum. Birlikte hareket eder, oynadığımız oyundan keyif alırsak taraftarlarımızın da desteğiyle Bayern Münih'i de yenebiliriz. Her takımı yenebilecek güce sahip olduğumuzu gösterelim. İlk turda zaten Şampiyonlar Ligi'ne ait bir takım olduğumuzu kanıtladık. Şimdi de stada gelenlere, karşılaşmayı izleyenlere Beşiktaş'ın gücünü, neleri başarabildiğini bir kez daha gösterelim" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!























