Her biri "kart canavarı"
Lig başından bu yana oyuncuları 8 kırmızı, 91 de sarı kart görerek, 10 kırmızı kart ve 49 sarı kartlı 1 maçı eksik Çaykur Rizespor'dan sonra en hırçın takım unvanını alan ''Kara Kartallar'da, ikinci yarıda Zago, İbrahim, Ahmet Yıldırım, Pancu, İlhan ve Tümer kırmızı kart gördü.
Beşiktaş'ta ayrıca, ikinci yarıda Tayfur, İbrahim, Cordoba, Pancu, Ahmed Hassan, Yasin Sülün, Ronaldo, Emre, Zago, Sergen ve son olarak da Adanaspor maçının ardından Ümit ve Giunti, sarı kart cezalısı durumuna düşerek, takımlarını yalnız bıraktı.
Beşiktaş'ın, 8 puan farkla yenilgisiz lider durumda bulunduğu sezonun ilk yarısındaki 17 maçta ise oyuncuları 2 kırmızı, 42 de sarı kart görmüştü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!
En çok yorumlanan haberler















