Bu haberi yazdır
Hem inançlılar, hem de temkinli...
 
Hem inançlılar, hem de temkinli...
Valencia ile oynanacak zorlu karşılaşma için dün İspanya'ya giden Beşiktaş'ta futbolcular inançlı, ancak temkinli konuştu. Öncelikle gol atmak için oynayacaklarını söyleyen Kaptan Tayfur, ligdeki çalkantıların, Avrupa maçlarına yansımasından çekindiğini söyledi, "Bu yüzden taktikten çok beyin olarak bu maça hazırlanmalıyız" dedi. Sergen ise, "Chelsea maçı öncesi de farklı yorumlar yapılmıştı ama, hem de İngiltere'de galip gelmesini bildik" diye konuştu.

Karşılaşma için en ilginç yorum ise kaleci Cordoba'dan geldi. İspanyol taraftara göndermede bulunan Kolombiyalı file bekçisi, şöyle konuştu: "Portekizliler gibi değiller. Maçı sinema havasında izlerler. Bu nedenle stat ne kadar dolu olursa olsun, bir seyirci baskısı olacağını sanmıyorum. Artık bu tür maçlar için yeterince tecrübe sahibi olduk. Herkesin ayakları yere daha sağlam basıyor. Final oynamak için büyük engellerden geçmek lazım. Eğer bunu başarırsak finale çıkarız."

Kartal'ın en tecrübeli isimleri arasında yer alan Zago da turun iki takımın da ortasında bulunduğunu belirtti. Brezilyalı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'ni son anda, kendi hatalarıyla kaçıran bir takım var ortada... Bizden çok, Valencia'nın düşündüğünü tahmin ediyorum" diye konuştu. İspanyol ekibinin maçın ilk dakikalarında üzerlerine geleceğini söyleyen Siyah - Beyazlı futbolcu, bu anlarda kontrataktan bir gol bulmaları durumunda herşeyin farklı olacağını belirtti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler