Bu haberi yazdır
"Hedef Beşiktaş bayrağını en üste taşımak"
Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu, CEV Kupası'nda hedeflerinin Beşiktaş bayrağını en üst noktaya taşımak olduğunu söyledi.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Hedef Beşiktaş bayrağını en üste taşımak
CEV Kupası'nda 4'lü finallere kalan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nda antrenör Karslıoğlu, kupada yola çıkarken öncelikli hedeflerinin 4'lü finallere kalmak olduğini hatırlatarak, "İsviçre temsilcisi Volley Köniz'i her iki maçta da 3-0'lık sonuçlarla mağlup ederek kupanın dışında bıraktık ve bu hedefimizi gerçekleştirdik. 4'lü finallere de sıkı bir şekilde hazırlanıp Beşiktaş bayrağını hak ettiği en üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. Her geçen gün elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak daha da yukarılara çıkmacağımıza inanıyoruz.

Dünkü karşılaşmada olağanüstü bir mücadele gösteren ve bu zorlu karşılaşmadan 3-0'lık net bir skorla ayrılan bütün oyuncularımı kutluyorum" dedi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler