"HAYALİM MİLLİ FORMA"
Başarılı oyuncumuz Ekrem Dağ, Avusturya ve Türk milli takımlarında forma giyme şansı olduğunu ancak tercihinin Türkiye olduğunu söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ekrem Dağ, Yavru Kartal Dergisi için Fun Club üyeleriyle söyleşirken, Beşiktaş takımının bir parçası olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğa dikkati çekti. Futbola Avusturya'da, okul takımında başladığını, orada gol kralı olmasının ardından da babasının kendisini bir kulübün alt yapısına yazdırdığını anlatan Ekrem, ''Avusturya'da 5 sene oynadım. Türkiye'ye geldiğimde ilk sene biraz zorluk çeksem de diğer yıllar gayet güzel geçti. Beşiktaş'ta oynamak herkes için büyük gururdur. Ben de bu formayı taşıdığım için mutluyum. Burada kendimi çok iyi hissediyorum'' ifadelerini kullandı.
Ekrem Dağ, her futbolcu gibi kendisinin de milli takım forması giyme hayali olduğunu, Avusturya veya Türkiye'de milli takımda oynama şansı bulunduğunu dile getirirken, ''Ama ben Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum'' dedi.
Sahada, her şeyini ortaya koyarak mücadele etmek isteyen biri olduğunu da vurgulayan Ekrem, ''Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu, zor bir süreç, çünkü diğer takımlar da bunu istiyor ama biz bu sezon şampiyon olmayı başaracağız'' diye konuştu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!
En çok yorumlanan haberler
















