Hakan Çalhanoğlu Barça'yı reddetti
Avrupa devlerinin hedefindeki Türk süperstar Hakan Çalhanoğlu'nun, Manchester United'dan gelen teklifi daha sıcak bulduğu için Barcelona'yı geri çevirdiği iddiası Katalan basınında yer buldu.
İspanyol ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Manchester United'dan gelen transfere çok sıcak bakıyor ve İngiltere'ye transfer olmak istiyor. İddiaya göre, Çalhanoğlu bu nedenle Barcelona'dan gelen teklifi geri çevirdi.
Leverkusen CEO'su Michael Schade ise daha önceden Hakan Çalhanoğlu için çok büyük teklifler aldıklarını ancak sözleşmede yer alan 40 milyon euroluk serbest kalma maddesinin Türk yıldız için kabul edilecek tek teklif olduğunu belirtmişti.
Frikikleri, pasları, golleri ve çalımlarıyla tüm Avrupa devlerinin dikkatini çeken Hakan Çalhanoğlu, Milli takımımızın formasıyla da EURO 2016'da boy gösterecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler














