Bir dönem Beşiktaşımızda forması giyen ve büyük bir aksilik çıkmazsa Şenol Güneş'in yardımcılığını yapacak Guti Hernandez'in, başta Real Madrid olmak üzere bir çok takımın teklifini geri çevirdiği ortaya çıktı.
Real Madrid'in altyapıda iki sene daha görev alma teklifini kabul etmeyen İspanyol teknik adamın, Beşiktaşımız'dan sonra Real Madrid A Takımı'nın başına geçmeyi planladığı öğrenildi. Hocalık kariyerinde Beşiktaşımız'ın önemli bir yer tutacağını da İspanyol kulübüne ileten Guti'nin, Şenol Güneş gibi bir hocanın yanında çok şeyler öğreneceğini sözlerine eklediği bildirildi.
Önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması beklenen Guti'nin, İspanya'dan gelen diğer teklifleri de kabul etmediği belirtildi. İspanyol teknik adam ayrıca İskoçya'nın St.Mirren takımından gelen teklifi de nazik bir dille geri çevirmişti.
Her fırsatta
Beşiktaşımız'ı ve taraftarını çok sevdiğini kendisine ait sosyal medya hesaplarından dile getiren Guti'nin, yakın çevresine en büyük hayallerinden
birinin gerçekleşeceğini söylediği öğrenildi. Yıllık 350 bir euroya iki senelik sözleşme imzalaması beklenen İspanyol teknik adamın, Beşiktaşımız'da
ki futbolculuğu döneminde oturduğu yerde ev baktırdığı iddia edildi.

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























