Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında,
Vida'yı satabileceğini ima etmişti. Ancak Siyah-Beyazlı ekibin çalıştırıcısı Şenol Güneş bu duruma karşı çıktı.
Fikret Orman'ın kampı
ziyareti sırasında Güneş, "Özellikle Fabri, Pepe ve Vida'nın tutulmasını istiyorum. Savunma hattımız korunmalı. Önümüzdeki sezon yeni bir defansı
oturtmak için çok zaman harcayabiliriz" yorumunda bulundu.
YÜKSEK TEKLİFE GÖRE
Tecrübeli çalıştırıcı, "Elbette çok iyi teklif gelirse buna bir şey diyemem. Yüksek para alınması halinde yerini doldurabiliriz. Ancak ilk etapta bütün planlarımı mevcut defans oyuncuları üzerine yapıyorum. Geçen sezon çok ufak hatalarla şampiyonluğu kaybettik. Bu yıl aynı şeyleri yaşamak istemiyorum" dedi. Başkan Fikret Orman da hocayla aynı görüşte olduğunu belirterek, "İstediğimiz fiyat gelmezse Vida'yı tutacağız" karşılığını verdi.
Gökhan Töre geliyor!
Sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan Gökhan Töre, yeni sezonda Teknik Direktör Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri olacak gibi gözüküyor. Siofok maçında Love'a yaptığı asist görülmeye değerdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















