Güneş'ten Oğuzhan'a yeni görev
Şenol Güneş, Ljajic'in sakatlığı sonrası Ozzi'yi ligdeki Göztepe maçında forvet arkası kullanacak. Atiba'nın yanında ise Tolgay oynayacak.
Süper Lig'de milli ara sonrası 21 Ekim Pazar günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaşımız'da Teknik Direktör Şenol Güneş, sahaya sürecek ilk 11'i belirlemeye çalışıyor.
Vida'nın cezalı olması nedeniyle Pepe'nin yanında savunmanın göbeğinde Medel'e yer vermeyi planlayan Güneş'in Sırbistan Milli Takımı kampında sakatlanan Adem Ljajic'in yokluğunda da forvet arkasında kaptan Oğuzhan Özyakup'a görev vereceği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar'ın hocasının Ozzi'nin A Milli Takım'daki performansını beğendiği için böyle bir karar aldığı bildirildi.
Kartal'da iyileştikten sonra U21 takımı ile oynanan çift kalede yeniden sakatlanan Adriano'nun durumu ise maç saati belli olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















