
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi imha planını belirledi. Tecrübeli hocanın Kadıköy'de sanılanın tam aksine hücum ağırlıklı bir oyun anlayışını uygulatarak Sarı-Lacivertli takımı şaşırtmayı planlıyor.
'Baskın basanındır' sözünü bu maçta devreye sormak isteyen Şenol Güneş maçın başlangıç düdüğünden itibaren cesur bir futbol oynatarak Fenerbahçe karşısında Beşiktaşımızın dişini göstermeyi planlıyor. Bu maçta takımın en kilit ismi olarak Atiba ve Sosa'yı gören Güneş 2 futbolcuya özel görev verdi. Top kazanma ve pas konusunda lider olan Atiba, Sosa ile birlikte atakları yönlendiren isim olacak.
İLK GOLÜ BULURSAK RAKİP PANİKLER
Şenol Güneş Gomez'in dışında derbi maçta
Quaresma ve Olcay'ı da zaman zaman hücuma çıkararak gol arayacak. Portekizli futbolcunun son maçlardaki performansına güvenen başarılı hoca iki
futbolcuyla özel bir görüşme yaptı. Güneş oyuncularıyla yaptığı görüşmede, "İlk golü bulursak rakibimiz panikler. Bu da maçı bizim lehimize çevirir"
dedi.

Arda Güler, Real Madrid'de başrol olacak!

İspanyol devinden 100 milyon Euro'luk talep

Nordi Mukiele, Sunderland'da

Ajax, Go Ahead Eagles deplasmanından çıkamadı!

Barcelona, 9 kişi rakibini eforsuz yendi!

Monaco 3 puanı 3 golle aldı!

Manchester City, yeni transferleriyle kazandı!

Sunderland, evinde West Ham'ı 3 golle geçti

Richarlison şov yaptı, Tottenham rahat kazandı!

Premier Lig'de tarihi an: 8 saniye kuralı ilk kez uygulandı
