Güneş'in B36 Torshavn maçı kararı!
Beşiktaşımızda teknik direktör Şenol Güneş'in B36 Torshavn maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağı ve Umut Nayir, Güven Yalçın ve Orkan Çınar'ı ilk 11'de oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
Beşiktaş'ımız, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile 2 Ağustos Perşembe günü oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen sabah idmanında futbolcular, salonda denge, kuvvet ve kondisyon çalıştı. Akşam antrenmanı ise sahada taktik çalışmasıyla geçti.
Güneş'n maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağı ve Güven Yalçın ile Orkan Çınar'ı ilk 11'de oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor

Hull City, kader maçına çıkıyor!

Real Madrid'de olay adam Kylian Mbappe

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!
En çok yorumlanan haberler
















