
Beşiktaşımızın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, şampiyonluğu henüz garantilemediklerini belirtirken, takımına övgüler yağdırdı.
Erken şampiyon ilan edilmenin doğru olmadığını belirten Güneş, "Üç tane kazanmak zorunda olduğumuz final maçımız var. Futbolcuların da yönetimin de camianın da böyle düşünmesini istiyorum. Beşiktaş olarak futbol adına iyi şeyler üretiyoruz. Kötü maçlarımız da oldu ama standartların çok üzerindeyiz. En azından bizi izleyenlere zevk veriyoruz. Aynı felsefe ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Başarı için takımda adaleti sağlamanın ve iyi çalışmanın önemine vurgu yapan tecrübeli hoca, "Futbolcular da imzalarının ve taşıdıkları formanın hakkını vermeli. Her an oynamaya hazır olmalı. Bu açıdan da iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
12. ADAMA GÜVENİMİZ TAM
Beşiktaş taraftarının her
zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Güneş, "Son üç maçımızın ikisi içeride. Kasımpaşa ve Osmanlıspor'u ağırlayacağız. 12. adamımıza güveniyoruz.
Seyircimizin de desteği ile bu maçları kazanmak istiyoruz. Gaziantep deplasmanında da savaşacağız. Bizim sorunumuz, çok pozisyona girmemize rağmen az
gol atmamız ve az pozisyon vermemize rağmen gol yememiz" dedi.

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı
