Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Tecrübeli hoca oyuncularından Fenerbahçe maçını akıllarından çıkarmalarını isteyerek, "Derbiyi bırakın, Avrupa'ya bakın. Sizden Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamanızı istiyorum" dedi.
RAKİBİNİZİ KÜÇÜK GÖRMEYİN
Takımdan Sarpsborg'u küçük görmemelerini isteyen Güneş, "Rakibimiz isimsiz bir takım olabilir ama bize karşı kendilerini göstermek isteyecekler. Asla rehavete girmenizi istemiyorum" dedi.
GRUPTAN LİDER ÇIKMALIYIZ
Futbolda her türlü sürprizin olabileceğini oyuncularına söyleyen Şenol Güneş, "Biz işi ciddiye almalı ve canımızı dişimize takmalıyız. Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.
FENERBAHÇE DAHA SONRA
Sarpsborg maçından sonra pazartesi günkü Fenerbahçe'ye odaklanacaklarını söyleyen Şenol Güneş, "O maçı daha sonra konuşacağız" ifadesini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















