Günay'a 500 bin euro
Yönetimimiz, kaleci Günay Güvenç ile sözleşme yeniliyor. 2017 yılına kadar kontratı bulunan ve 175 bin Euro kazanan genç eldivene 500 bin Euro verilecek, sözleşme süresi de uzatılacak.

Kara Kartal'da kaleci operasyonu... Cenk Gönen’i Galatasaray’a veren Siyah-Beyazlı ekibimiz, gelecek vadeden Günay Güvenç’in sözleşmesini yenilemeye hazırlanıyor.
Cenk’in takımdan ayrılmasıyla 2. kaleci konumuna yükselen genç file bekçisine yeni sözleşme sunacak olan yönetimimiz, Günay’ın yıllık 175 bin Euro olan kazancını da 500 bin Euro’ya çıkarmayı planlıyor.
Geçen sezon Tolga’nın sakatlığında kaleyi başarı ile koruyan Günay’dan memnun olan Beşiktaş yönetimi, böylece 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç kalecimiz ile yapacağı yeni kontratta hem şartları düzeltecek hem de süreyi uzatacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sporting, Marsilya'yı son anlarda yıktı!

Ajax, Galatasaray maçı öncesi Chelsea'den de fark yedi!

Liverpool, kötü gidişe 5 golle dur dedi!

Bayern Münih'ten dört gollü net galibiyet!

Zeki Çelik: "Roma'da mutluyum"

6 gollü maçta kazanan Dortmund!

Newcastle, Mourinho'nun Benfica'sını dağıttı!

PSV'den Napoli'ye karşı 6 gollü galibiyet

Haaland saymaya devam etti; Manchester City kazandı!

Arsenal, Atletico Madrid'i 14 dakikada yerle bir etti!

Hakan Çalhanoğlu gol attı; Inter, USG'yi dörtledi!
En çok yorumlanan haberler