Güldürme bizi Polat
Adnan Polat, "Bobo'yu transferimiz mümkün olabilir mi?" dedi. Bu soru üzerine gülümseyen Başkan Yıldırım Demirören, pazarlığa bile girmedi.
Kaynak : Fanatik
Her şey Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros'un sakatlanmasıyla başladı. Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard, Adnan Polat'la yaptığı görüşmede oldukça ilginç bir ismi gündeme getirdi. Genç çalıştırıcı, "Eğer Beşiktaşlı Bobo'yu transfer edebilirsek, büyük bir iş başarmış oluruz. Tam aklımdaki golcü. Eğer bizde olsaydı, çok rahat ederdik. Gol sorununu tamamen ortadan kaldıracak ve ligi yakından tanıyan bir futbolcu. Takas ve para karşılığında alalım. Türkiye'de kadromda görmek istediğim tek golcü Bobo" diye konuştu. Bu gelişmenin ardından Galatasaray Başkanı Adnan Polat harekete geçti ve Yıldırım Demirören'le bir yemekte karşılaştılar.
"Bobo'yu satmıyoruz"
Hemen Bobo konusunu gündeme getiren Adnan Polat, Demirören'e transferi sordu. "Bobo'yu Galatasaray'da görmeyi çok isterim" diyen Polat'ın bu çıkışını Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören gülümseyerek karşıladı.
Bobo'yu Türkiye'de herhangi bir takıma satmayacaklarının altını çizen Demirören, "Bizim için çok önemli bir futbolcu. Avrupa'da da isteyeni çok, ancak Beşiktaş'a verecek daha çok şeyi var. Kusura bakma Adnan Başkan, pazarlığa bile girmem" diyerek konuyu kapattı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!
En çok yorumlanan haberler



















