Teknik direktörümğz Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda savunma hattında köklü bir yeniliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş'ımız, bu doğrultuda stoper transferi konusunda da girişimlerine tüm hızıyla devam ediyor.
Bu doğrultuda ilk etapta İtalya Serie A ekibi Torino'nun Polonyalı futbolcusu Kamil Glik için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimimiz, Çizme temsilcisinin 6,5 milyon Euro'da ısrarcı olması sonrasında listesindeki bir diğer isim Nicolas N'Koulou'ya yoğunlaştı.
Fransa Lig 1 ekibi Marsilya'yla sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou için menajeriyle temas kuran Beşiktaşlı idareciler; bonservisi elinde bulunan oyuncuyu takıma kazandırmak için bütün imkanları seferber etti.
Bu hafta netleşecek
Stoper hattına ek olarak ön liberoda da görev yapabilen 1,80'lik Nicolas N'Koulou için menajeriyle pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş yönetimimizin; yıllık 2 milyon Euro'luk sözleşmeye ek olarak bu futbolcuya 2 milyon Euro da imza parası vermeye hazır olduğu konuşuluyor.
Bonservisi elinde olması sebebiyle birçok kulübün takibinde
bulunan Nicolas N'Koulou'nun gelen teklifleri önümüzdeki hafta içerisinde menajeriyle değerlendirip kariyerindeki
yeni sayfayı açması bekleniyor.

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















