''Gomez için zor oldu ama...''
Leverkusen forması giyen eski futbolcumuz Roberto Hilbert, Mario Gomez'in ayrılık kararını değerlendirdi.

Bir dönem Beşiktaşımız'da da forma giyen ve kariyerini Bayer Leverkusen'de sürdüren Roberto Hilbert, Alman basınına verdiği röportajında ilginç ifadeler kullandı.
Türkiye'de yaşanan olayların kendisini üzdüğünü söyleyen Roberto Hilbert, ''Beşiktaş'ta geçirdiğim dönem kariyerimin en iyi zamanlarıydı. İstanbul harika bir şehir ve Türkiye mükemmel bir ülke. İstanbul'dan birçok arkadaşımla hala görüşüyorum. Yaşanan durumlar beni de çok üzdü'' ifadelerini kullandı.
Ülkede yaşanan durumu sebep göstererek Beşiktaşımız'dan ayrılan Mario Gomez hakkında da konuşan Hilbert, Alman yıldıza hak verdi ve ''Beşiktaş'tan ayrılma kararı Mario için hiç kolay bir karar değil. Ama kendisini güvende hissetmiyorsa, bunu da anlıyorum'' dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız
En çok yorumlanan haberler