
Siyah-beyazlıların Gazişehir'den alınan 3-2'lik yenilginin ardından Slovan Bratislava da 4-2 mağlup olması üzerine takım kaptanlarından Gökhan Gönül devreye girdi.
Necip Uysal ile birlikte diğer futbolculara konuşma yapan Gökhan, soyunma odasında arkadaşlarına sert uyarılarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Herkes kendine gelsin, burası Beşiktaş. Sahaya ruhunuzu koymanız gerekiyor. Bu sonuçların açıklaması yok, bize yakışmadı. Sahada mücadeleyi bırakmamamız gerekirken oyundan kopuyoruz. Bratislava maçının telafisi var ama Başakşehir'in yok. O yüzden kendinizi toparlayın, bu formaya yakışacak şekilde oynayın" ifadelerini kullandı.
ABDULLAH AVCI ÜMRANİYE'Yİ MESKEN TUTTU!
Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı maçlarda savunmada büyük hatalar yapması, hücumda da etkisiz kalınması teknik direktör Abdullah Avcı'nın uykularını kaçırıyor.
Tecrübeli hoca, Slovan Bratislava maçının ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne adeta kamp kurdu. Avcı, karşılaşma sonrası 48 saati az uyku-çok iş ile geçirip sorunları analiz etmeye çalıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar
