Bu haberi yazdır
Gökhan Töre'ye tatil yok!
Beşiktaşımızda sezonun bitmesinin ardından futbolcular ve teknik heyet yorgunluk atarken, Gökhan Töre çalışmaya devam ediyor.  
Gökhan Töre'ye tatil yok!

Siyah-beyazlı takımda sezonun bitmesinin ardından futbolcular ve teknik heyet yorgunluk atarken, Gökhan Töre çalışmaya devam ediyor.

Gökhan sakatlıktan kurtulduktan sonra idmanlara başlamış fakat geride kalan sezonda sadece bir maçta 9 dakika forma şansı bulabilmişti. Ancak tecrübeli futbolcu hırsıyla pes etmediğini gösterdi. Çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Töre bu davranışıyla yeni dönemde iyi bir alternatif olacağını da teknik direktör Şenol Güneş'e gösterdi.

Öte yandan geçen sezonu U21 takımında geçiren Oğuzhan Aydoğan da tatil yapmak yerine çalışmayı tercih ediyor.

Aydoğan iyi bir form grafiği yakalayarak A Takıma girmek ya da kiralanacağı takıma hazır olarak gitmek istiyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler