Beşiktaşımızda vazgeçilmez oyuncular arasında yer alan Gökhan Gönül'ün maçlarda sık sık sakatlanması can sıkıyor.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ün durumunun tetkik edilmesi için kulüp doktorumuza talimat verdi. Güneş'in, "Gökhan çok önemli bir oyuncu. Ancak onun tam randımanlı olarak oynamasını istiyorum. Bu nedenle ne gerekiyorsa yapın. Hakkında bana ayrıntılı bir rapor verin. O bizim vazgeçemeyeceğimiz oyunculardan biri" dediği öğrenildi.
SAKATLIK KABUS
Gökhan Gönül ise bu sezon performansını en yüksek noktaya
çıkarmak istediğini vurgulayarak, "Takımın başarısı için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ancak bazen sakatlanmak bunlara engel oluyor. Çok önemli
bir rahatsızlığım yok. Ancak kendimi daha zinde tutmak istiyorum. Bu nedenle kendime iyi bakacağım. Sakatlanmak bir kabus" diye konuştu.

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

















